Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук

Статистика

Головна » 2013 » Лютий » 26 » Презентація хлібів різних народів світу
1:43 PM
Презентація хлібів різних народів світу
 

У рамках проведення тижня професій технологічного профілю, який проводиться в ліцеї з          25 лютого по 1 березня 2013 року, 25 лютого в актовому залі ліцею було проведено презентацію хлібів різних народів світу, зокрема, Ізраїлю, Італії, Німеччини, Фінляндії, Словаччини, Франції, Вірменії.

           Учні третього курсу Мартин Ольга, Шевчук Ольга, Грицай Мар’яна розповіли присутнім історію цих виробів, технологію приготування, рецептури. В кінці презентації всім бажаючим були роздані видрукувані рецептури і технології приготування хлібів хала (Ізраїль), фокачча (Італія), пумпернікель (Німеччина), рейкялейпя (Фінляндія), лангош (Словаччина), лаваш (Вірменія), бріош (Франція).

Переглядів: 278 | Додав: Боні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1  
вихоний захід цікави і доречний при підготовці спеціальстів хлібопечення

Ім`я *:
Email *:
Код *:
...


...

...


Copyright MyCorp © 2017
Конструктор сайтів - uCoz