Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Статистика

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » День Кар`єри «PROFIT DAY»
6:05 PM
День Кар`єри «PROFIT DAY»

      День Кар`єри «PROFIT DAY» у Львівському вищому професійному училищі харчових технологій

26  жовтня 2016 року, до Львівського вищого професійного училища харчових  технологій завітали старшокурсники навчальних  закладів на спеціалізований Ярмарок кар’єри для фахівців сфери громадського харчування та торгівлі.

Львів – осередок туризму, де сфера гостинності активно розвивається. Щоби задовольнити кадрову потребу закладів торгівлі та громадського харчування, було вирішено організувати Ярмарок кар’єри і в такий спосіб поєднати інтереси навчальних закладів, які навчають кадри для ресторанного бізнесу, підприємств, що пропонують працевлаштування у цій галузі, а також молоді, котра бажає реалізувати свій творчий потенціал у кондитерській справі, кухарстві, пекарстві чи торгівлі.

Урочисто відкрила захід директор училища Наталія Склярчук, котра висловила сподівання, що для багатьох присутніх сьогоднішні перемовини стануть вдалим стартом у трудове життя. Вона побажала молоді вміло презентувати працедавцям свою професійну майстерність та знання, щоби не тільки знайти робоче місце, але й у майбутньому успішно будувати кар’єру. З теплими напутніми словами до хлопців і дівчат також завернулася заступник директора Львівського ОЦЗ Оксана Іванчук, керівник програми Львівської міської ради «Перший кар’єрний крок» Галина Бордун, а також організатор фестивалю «HoReCa Show Lviv» і водночас співзасновник Асоціації кулінарів Західна Шеф Група Іван Янчишин.
Понад сто відвідувачів Ярмарку кар’єри оглянули майстер-класи учнів Львівського ВПУ харчових технологій та Львівського ВПУ сфери послуг і торгівлі, поспілкуватися з потенційними працедавцями. З неабиякою увагою молодь стежила за вправними рухами дівчат і хлопців, котрі з гофрованого кольорового паперу виготовляли неймовірно красиві троянди, художньо декорували звичайнісінькі пляшки та кошички, ілюстрували тонкощі роботи продавця-касира. У їхніх руках кулінарна мастика перетворювалася на ніжний яблуневий цвіт, буряки – у казкові ружі кольору «бордо», корінь петрушки – у чарівні хризантеми, а морква та оливки – у чудернацькі букети. Дехто подовгу задивлявся на професійну майстерність барменів та офіціантів, затримувався біля столиків, де красувалися вишукано оздоблені квітковими композиціями запашні короваї або височіла новорічна ялинка з фужерів і бокалів.
Допоки одні споглядали майстер-класи, інші активно вели кваліфікаційні інтерв’ю з представниками фірм і компаній. А обирати було з чого, адже двадцять чотири підприємства сфери торгівлі та ресторанного бізнесу пропонували 150 вакансій. Серед працедавців – знаменита ресторація Бачевських, ПАТ Туристично-готельний комплекс «Дністер», «Концерн Хлібпром», «Концерн Галнафтогаз», ТзОВ ГК «Жорж», «Віденська кав’ярня», «Галицька здоба», «Сокар Петролеум», ресторани «Вілла Австрія», «Маєток», «Старгород», «Атляс», «Ганд Резорт», мережа ресторанів «ОККО» та інші. Здебільшого вони запрошували у свої колективи кухарів, кондитерів, барменів, пекарів, тісторобів, офіціантів, адміністраторів залу, пропонуючи заробітну плату від 3-4 тисяч гривень. Представники ТзОВ ТВК «Львівхолод» (мережа супермаркетів «Рукавичка») шукали директора супермаркету, адміністратора, пекаря, оператора-приймальника, а також касирів, продавців. Ідея організації спеціалізованого Ярмарку кар’єри виникла не випадково, її запропонував Львівський обласний центр зайнятості, який  осінньої пори традиційно проводить подібні зустрічі для тих, хто шукає роботу та її пропонує, а Львівське ВПУ харчових технологій організувало проведення заходів, майстер-класів, презентацій професій. 

Переглядів: 128 | Додав: Боні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
...


...

...


Copyright MyCorp © 2017
Конструктор сайтів - uCoz