Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Статистика

ПЕКАР

Праця пекаря – відвічна як саме життя. У нас кажуть: «Золоті» руки завжди пахнуть хлібом».
 Пекар, випускник Львівського професійного ліцею харчових технологій, - це кваліфікований фахівець для роботи на сучасних хлібозаводах та мініпекарнях, який знає знає сучасні та традиційні технологіїй хлібовипікання і виготовлення хлібобулочних виробів, святкових короваїв.
Пекар – це не просто фах. Вміння пекти хліб та коровай - це мистецтво, яке потребує вмілих рук, доброго серця і чистих помислів.
Пекар – це не просто фах. Вміння пекти хліб та коровай - це мистецтво, яке потребує вмілих рук, доброго серця і чистих помислів. 
Нині достеменно невідомо, коли люди навчилися пекти хліб. Але історики кажуть, шо за 4 тисячі років до нашої ери єгиптяни вміли пекти не лише пляцки, а й хліб на «заквасці». У Стародавньому Римі особливо цінували пекарів, які вміли пекти хліб на дріжджах. Він був особливо дорогим і доступний тільки дуже заможним людям. Раб, який вмів пекти хліб, цінувався утричі дорожче, аніж будь-який інший раб-ремісник. У Стародавньому Римі замах на життя пекаря карався смертною карою

...


...

...


Copyright MyCorp © 2017
Конструктор сайтів - uCoz