Без торта, солодкої випічки не обходиться жодне свято.
Вміння приготувати смачно, красиво і з душею різноманітні торти, печива - то
справа кондитера. Він мусить знати не лише основи випічки, технології та
правила, а й вміти творчо підходити до роботи.
Кондитер – це людина, котра своєю працею завжди створює гарний настрій і
робить наше повсякденне життя солодшим і смачнішим.
Професія кондитера – це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму.
Кондитер – це митець, котрий до хрестоматійних професійний знань щодня
додає свій талант, здібності, художній смак і політ творчої фантазії.
Кондитер, випускник Львівського професійного ліцею харчових технологій, - це фахівець,
що вправно виготовляє пампушки, піццу, перепічки, перекладанці, млинці та інші
кондитерські вироби.